Eu v-am povestit deja experienta mea cu panarama asta de companie. Stateam deja de cateva zile sa-mi vina consola plus un joc si la telefon imi spuneau ca e vina "uitucului de curier". Mi-au dat numarul, bietul om abia preluase in ziua aia comanda !! Habar nu avea habar despre ce e vorba. Avea drum prima oara in Berceni si urma la mine sa ajunga abia pe seara (in jur de ora 17). Omul a facut o exceptie si a venit prima oara la mine, din propria lui initiativa, FARA sa fie obligat sa o faca. Si mi-a zis trist ca nu e prima oara cand e nevoit sa suporte tipete clientilor, pe buna dreptate, din partea Altexului. Mi-a parut super rau de bietul om si mi-am cerut si scuze de o groaza de ori. Cam asta este Altexul. Eu am jurat ca e ultima comanda online de la compania asta mediocra. In cel mai rau caz o sa cumpar ceva direct din magazin daca am drum, ma duc si-mi iau singur de la raft ce am nevoie si gata. In rest, eMag all the way

Si legat de "de 2x diferenta", pe asta mizeaza si ei: ca noi nu avem timp sa facem plangere si zicem clasicul "las-o ba ca merge asa". Companii de genul asa prospera. In SUA erau pe butuci in cateva luni pentru reclama mincinoasa.