Single post: Camera pentru Gaming

 1. #1 SP
  Teo
  Senior Member Teo's Avatar

  Camera pentru Gaming

  Guys, am nevoie de putin autor, va rog!

  Am o camera de 4.5m x 5m pe care am renovat-o zilele trecute si as dori, incet-incet, sa o transform intr-un mancave / entertainment center.

  Problema este ca nu gasesc sau nu stiu unde sa caut o solutie pentru a aranja consolele.

  Mare parte din spatiul din camera este gol, am posibilitatea sa mut orice cu exceptia patului.

  in final voi avea pe perete un TV de 55inch, suportul (reglabil, doua brate) pe care deja l-am pus inca cred ca il voi muta pe perete gol, cred ca ar fi incomod ca tot timpul sa stau cu capul intr-o parte cand privesc din pat.

  Pe perete vor fi: TV, PS3, PS4, PSVR, X360, XONE, WiiU iar, probabil, pe birou un TV mic de 22inch conectat la XboxOriginal/PS2/Wii.

  Problema este ca nu gasesc nicio solutie pentru a atasa consolele pe perete si sa arate bine, cablurile ascunse desigur. Am dat ieri o fuga prin IKEA insa tot ceea ce am gasit si erau cat de cat acceptabile erau raftrurile din poza insa erau prea mici. As dori, preferabil, ceva asimetric si placut ochiului.

  In cazul in care as putea face un artificiu sa imi ramana si destul spatiu in camera, nu as exclude varianta sa achizionez un corp mobilier pentru console care va sta pe parchet insa intai as vrea sa termin toate ideile pentru pozitionarea pe perete.

  Mi-am cumparat 8 polite/rafturi din lemn insa acum nu imi mai plac, arata prea brut si nu stiu ce as face cu cablurile.

  Aveti vreo idee cum as putea rezolva problema? Sunt deschis si la idei diferite fata de cele propuse de mine.
  Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpeg 3.jpg 4.jpg