Eu cred ca fascinatia vine dintr-o inertie de a nu gandi pana la capat daca chiar ajuta sau nu, pe principiul "e gratis". Si vin pe mai multe directii. Principala e ca e un mare castig financiar. Fals. Daca iei jocurile pe disc le poti ulterior revinde (uneori chiar cu profit ). Apoi mai sunt care zic ca se plictisesc repede si astfel pot juca mai multe jocuri castigand timp. Fals dinnou. Cand cumperi doar jocurile care iti plac o sa petreci timpul ala mult mai agreeabil si satisfactia va fi mult mai mare decat jucand pe jumatate 7 jocuri si netermainand niciunul. O sa intri intr-un cerc vicios in care jocul in sine nu mai e multumitor doar cautarea de jocuri noi pe care sa le incerci. Mi se pare ca modarea poate devine interesanta doar pt generatii vechi care nu se mai fabrica.( Sau emulatoarele, console dedicate aniversare etc.) Si asta doar pt cine nu e colectionar adevarat. Un Nes sau echivalent e interesant sa aiba 1000 de jocuri pt ca oricum nu le joci, le incerci doar pt amintiri sau curiozitate. Sa modezi o consola actuala care deja are suficenta varsta incat jocurile mai vechi super frumoase sa fie foarte ieftine....total lipsit de sens. Plus ca pierzi mare parte din farmecul oferit de a fi online (chiar si fara ps+). Eu de ex de fiecare data cand castig un teofeu am placarea de a ma uita cat de rar e. Acum fiecare faca ce vrea.