Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
26-10-2018 23:42 #3232 SP
Member
Merg eu la ora 19:45 la Altex din magazinul Unirea. Vreau sa cumpar day one, Red Dead Redemption 2. Imi zambeste fata de la caserie spunandu-mi ca au avut doar 15 bucati care s-au dat ca painea calda. Nu o cred. Merg printre rafturi, spunandu-mi ca fata a inteles gresit titlul jocului cerut de mine. Incredibil, dar are dreptate. Cand apar niste baieti asa-zis binevoitori printre rafturi, ce te intreaba daca te pot ajuta cu ceva, similar cu o panda asupra unei persoane ce se pregateste sa fure un joc video, aflu de la acestia ca jocul a fost expus la vanzare ba in 10 exemplare, ba in 15 exemplare. Pe bune, ii intreb, aveti idee ca acest joc nu este unul oarecare, ci este realizat de Rockstar Games? Raspunsul unuia dintre cei doi angajati care au stat cu ochii pe mine, cat am verificat rafturile personal, sa fiu sigur ca RDR2 chiar nu-l au expus la vanzare, a fost FAN-TAS-TIC : o sa avem suficient stoc de luni incolo. Degeaba am incercat sa-i explic ca intre vineri si luni sunt 3 zile, caz in care imi voi procura jocul din alta parte, doar sa nu le mai bag banul in buzunar.
Inca o lansare ratata, Altex/Media-Galaxy. (4/10).