Quote Originally Posted by Otman View Post
Jocul e impecabil, nu poti spune ca are defecte, nu e vorba de defecte. Sunt alegeri in ce priveste gameplay-ul pe care R* le-a luat.
Unora le place stilul asta de gameplay altora nu, e ok. Nu cred ca era realist sa va asteptati la un FPS.

Eu il joc cu full auto aim, stau relaxat pe canapea......d.p.m.d.v Arthur stie sa traga cu pusca si pistolul fara ajutorul meu, eu doar ii spun unde sa mearga si pe cine sa impuste

Daca l-as fi jucat pe PC cu mouse tot nu cred ca eram mult mai implicat in click&shoot......nu e sport olimpic sa pui tinta pe capu cuiva...
E ridicola scuza asta. Bad gameplay e bad gameplay, indiferent. Also, hai sa zicem ca ala ma asteptam sa fie asa ca e la fel de la GTA IV incoace more or less, dar micile inconsecvente ma scot pe mine din minti, gen faptul ca mi se tot switcheaza/dezechipeaza armele, de atatea ori m-am trezit ca brusc nu mai am decat revolverul pe mine si restul au ramas pe cal, desi mi le tot pun pe umar. Am failat o gramada de misiuni asa. Sau iau pusca in mana, apare un cutscene si dupa, cand apas R2 sa scot sa trag, scoate revolverul. Nu-s lucruri majore, dar sunt lucruri care apar constant, ca un tantar care nu te lasa sa dormi.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk