Din ce am citit pana acum pe topicul asta, esti un adevarat paria si un "tampit" daca ai ceva de comentat negativ la adresa jocului. Nu m-as mira ca in curand unii sa ajunga sa se inchine la el si la Rockstar.
NU ai voie sa ai o parere negativa ca esti prost, oricate argumente aduci.
NU ai voie sa nu-ti placa controlul si sa te plangi de el ca esti prost. Daca tu, "tampitule" care nu iti place afirmi asta, trebuie sa te lasi de jucat, clar !!
Ai observat unele bug-uri in joc si te miri cum e posibil tinand cont de ce companie a facut jocul si cat a stat in productie? E vina ta, evident ! Folosesti auto-aim? Pfff, rusine, esti cel mai prost din curtea scolii, pentru ca unii useri au zis ca ei joaca cu auto-aim off. Si evident, e ca ei, nu ca tine, "prostul" care ai curaj sa te plangi.
Te miri de calitatea slaba (sau inexistenta) a HDR-ului? E doar vina ta ! Chit ca il jucai pe un televizon Goldstar, trebuia sa te inchini inainte de fiecare sesiune de joaca. Nu HDR-ul e problema, problema e ca tu, "ordinarule" esti prea pretentios ! De ce sa vrei calitate ca la Spiderman de exemplu? Sa-ti fie rusine!

Si astea sunt doar cateva din "minunile" acestei comunitati mici, unde te asteptai sa dai de oameni maturi care sa-ti respecte parerea, ORICAT E DE DIFERITA DE A TA ! Dar evident, instinctul de turma este la fel de pregnant ca mirosul de ***** aici (cu tot respectul pentru userii care stiu sa ii respecte si pe altii....sunt putini oricum si nu dau nume).

Parerea despre joc mi-am spus-o deja, este un joc foarte, foarte tare dar care are destule minusuri. Nu il face nejucabil dar asta nu inseamna ca nu sunt acolo. Daca mi-e foame rau si ma duc sa mananc o friptura, o mananc pe toata, o sa-mi potoleasca foamea dar asta nu inseamna ca nu observ cand este prea mult sau prea putin facuta. Oricum, la final multi o sa citeasca si putini o sa priceapa ce am zis aici. Si nu, nu sunt hater, sunt doar un om care a iesit demult din turma si nu cade in adoratie doar pentru ca trebuie sa fie in trend cu hype-ul.