Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Red Dead Redemption 2 / Online
-
14-11-2018 14:37 #1192 SP
Member
Eu am terminat jocul!
RDR2 nu m-a luat prin surprindere. Ma asteptam la un control invechit si enervant si asa s-a si intamplat. Am spus asta si cateva pagini in urma pe threat.
Pentru mine nu este in nici un caz cel mai bun joc pe care l-am jucat EVER, si am jucat destule. Dupa mine, este un joc de nota 8.
Povestea nu m-a prea impresionat. Este slabuta si destul de inconsecventa. Finalul nu mi-a trezit nici un feeling (cum mi-as fi dorit), ba chiar mi s-a parut unul de film prost.
Sound track-ul, de la care asteptam iarasi mult, a fost dezamagitor. Exista melodii country fenomenal de bune si Rockstar ar fi avut de unde alege, dar nu a facut-o inspirat, dupa parerea mea.
Meniul si inventarul este greoi si neinspirat. Faptul ca mereu si mereu ma trezeam in lupta cu alte arme si nu cu cele selectate de mine, m-a infuriat foarte tare. Nu stiu de ce s-au mai chinuit sa puna in joc arme legendare, daca eu intru in lupta cu niste pleznitori preselectate, de doi bani, cu toate ca am legendarele in inventar.
Caii din RDR2 sunt partial cretini. Cu toate ca de multe ori trageam ca disperatul de haturi in stanga sau dreapta, ei preferau sa intre cu capul in pomi in ciuda stradaniilor mele. Tot jocul mi-am hranit calul, l-am periat, l-am scarpinat si in fund numai si numai pentru a fi spirt, cand il fluier. Apoi, ce sa vezi, urmarit fiind si alergand ca disperatul prin padure, fluieram mereu dupa el iar el abia se misca spre mine. Eu fugeam pe jos mai repede decat el dupa mine, si nu ma ajungea nicicum din urma. Penibil.
Modul de pescuit, mi se pare o intelegere intre Rockstar si Sony, ca jucatorii sa-si rupa R3-ul de la controlere si pentru a-si cumpara apoi altele noi, intrucat Sony mai are foarte multe in stoc si se apropie PS 5-ul si nu le mai vinde.
Sistemul de wanted este idiot si cam fortat. Deci atac tabara banditilor O'Driscoll, si dupa ce termin cu ei, un martor "bine intentionat" anunta serifii iar acestia vin sa ma capatuiasca. Pana nu am trecut eu pe acolo, ei n-aveau treaba cu Driscollii, nu stiau unde vietuiesc si nici ca sunt banditi inraiti. Eu insa, sunt vanat fara mila pentru ca i-am ucis. Penibil.
Acestea sunt cateva lucruri care nu mi-au placut in RDR2.
Sunt insa si multe care mi-au placut:
Voice acting-ul...superb.
Grafica jocului.....nota 10 de departe.
Atmosfera foarte realista. NPC-uri care chiar par ca traiesc si nu sunt niste roboti.
Locatiile superbe, fie munte, fie deal, fie campie, fie mlastina, fie rau. Totul este minunat si te indeamna sa explorezi. Vremea variabila si ciclul zi noapte, foarte realiste de asemenea.
Jocul este lung si merita jucat, insa cu rezervele amintite mai sus.
Acestea ar fi, in mare impresiile mele depre RDR2, pe care le las aici.
Nu am pretentia sa fie cineva de acord cu ce am scris, insa nici contra argumente nu accept pentru ca mi le-am impus singur deja, dar nu m-au convins si nu m-au facut sa fiu mai intelegator cu unele aspecte din acest joc.