Single post: Clubul PlayStation 4
-
17-11-2018 18:45 #17472 SP
Senior Member
https://www.dexerto.com/gaming/ps5-r...rumours-222592
It sounds fair... 2013+7 asa cum si PS4 si Xbox One au aparut dupa un ciclu de 7-8 ani, ca unii au avut PS4 in Noiembrie 2013 iar altii in Ianuarie 2014... whatever.
Asteptam sa vina. Personal, cu mare interes. Il voi cumpara day one, asa cum am facut si cu PS3 si cu PS4, ca sa nu aiba lumea impresia ca sunt nepotul lui P3 (pentru cunoscatori).
Totusi, anuntul unei noi console (ceea ce deja se stia nu e ca si cum anunta vreo racheta spatiala, wow, vine PS5 dupa PS4, mare noutate, sa tinem post o luna zic) nu inseamna ca trebuie sa iti bagi xXxX intr-un E3 si mai ales intr-o comunitate care te asteapta cu sufletul la gura un an intreg.
Mi se pare atitudine de Bragadiru aka Nindendo (aia macar se mai deranjeaza cu un powerpoint), dar atat SONY cand si Microsoft ne-au obisnuit cu genul asta de atitudine, ne-ati dat banii acum joc de glezne ca va sunam noi.
Eu personal, cat si multe alte milioane ca mine, asteptam anual E3 ca pe un reper important al anului respectiv in ceea ce priveste pasiunea noastra pentru gaming.
Ma rog, asteptam.
PS: Accept implementarea butonului de Dislike special pe contul meu ca stiu ca deranjez norisorul multora cand spun lucrurilor pe nume si cand nu ma inchin in genunchi la SONY.