Review-uri pe Metacritic decente pana acum...
Pana acum pe PC are cele mai multe review-uri si media este 8.1, ceea ce spun eu ca este o nota corecta. Nu am avansat foarte mult in joc ca sa ma pot pronunta dar pare o nota corecta.
Ce nu am inteles pana acum este de ce anume sunt permise mizeriile alea de user reviews pe metacritic cu nota 0.

Inteleg un joc slab, prost, ii dai 4, ii dai 5, ma unele sunt de 6-7, whatever, dar de ce lasi toti prostii sa dea note de 0? Unul nu da macar nota 1.
Deci vine prostu intra in multiplayer si moare de 15 ori de prost ce e, se fustreaza isi da seama ca e prost si vine si da nota ZERO jocului ca 'nu e balansat', sau mai stiu eu...sau ca nu apare tasumare' patriot polonez in joc deci nu se respecta istoria deci ZEROOOO...

Ma si eu sunt prost in Blackout, ma si eu mor ca un prost ce sunt, ma si eu am dat cu mizerie in BR mode... dar i-as da nota 4-5-6 fratica nu 0. Ma de ce 0???

Pune ma barem de la 4 in sus, sau etc, fa cu stele, orice, dar ceva care sa reflecte mai indeaproape realitatea... oricat nu v-ar placea Battlefield banuiesc ca sunteti de acord ca un joc prost merita nota 3-4-5 whatever nu 0 ca nu vine in 3 culori are si el un content acolo.
Media overall la user score este 2.9 datorita acestor note de 0... da-o-n pastele ei de medie aritmetica...
O prostie sinistra...