Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Red Dead Redemption 2 / Online
-
28-11-2018 12:17 #1329 SP
Member

Originally Posted by
razvanrazy
Am jucat aseara vreo ora (pe Xbox au dat drumu foarte tarziu, pe la 23:00) si mi se pare...foarte nasol. In primul rand, dupa ce am avut un protagonist atat de vocal, mi se pare dubios ca personajul din MP nu vorbeste deloc, nici macar cand apesi pe sticku din stanga sa mangaie calul.
In rest, arata foarte bine, desi se vede ca au scazut putin calitatea grafica, cel putin la modelele oamenilor din MP, dar partea de PvP, cel putin ce am gasit pana acum (nu am gasit modul battle royale) mi se pare oribil si de nejucat. Aceleasi moduri de cand lumea, gen capture de flag sau ce echipa omoara mai multi inamici. Boring si efectiv nu sunt de mine.
Ca povesti, am intalnit un personaj din povestea principala si mi s-a parut interesant, desi misiunile nu sunt wow (cel putin alea 2-3 facute dupa ce mi s-a deschis jocul - dupa acel tutorial).
O sa mai joc sa vad cum continua, dar daca asta e tot, tare-mi e ca-i spun adio.
astept sa joc si eu partea online, nu ma pot pronunta inca, dar story-ul cred ca ar trebui sa fie pe ultimul loc for online mode. it's all about getting those kills.