Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Generalizezi, dar e parerea ta si o respect.

Din punctul meu de vedere, a fost un an excelent, un an in care am avut atat de multe jocuri foarte bune, incat cel putin intr-un top 3 pesonal, God of War (un joc foarte bun de altfel) nu are loc.

Iar asta spune foarte multe despre calitatea jocurilor din ultima vreme.

Revenind la RDR2, chiar joaca cineva RD Online? Eu efectiv am renuntat la el dupa cateva ore. Daca nu am cu cine sa joc partea de story (singura care merita jucata), dau numai de cretini cand imi alege jocul coechipieri.

Iar in freeroam la fel. Efectiv e nejucabil. Imi e dor de GTA V unde-mi puteam face server privat. Ar fi super aici, ca sa poti "farma" in felul tau. Eu as vrea sa am timp sa vanez animale sau sa caut comori, fara sa fiu intrerupt de toti idiotii care vor sa ma omoare fara niciun sens.
Eu mai joc de când în când,dar mă supără calul..este un cal free,l am luat am pus șaua și costă 5 aur sa pun la când moare calul revine imediat dar de unde 5 aur..după care mă duc la un TM și când ies in free room chem calul și vine primul cal ăla slab,că zice sus că calul meu nu poate veni..eu aștept un patch sau să iasă din beta "Red Dead Online".

Trimis de pe al meu ASUS_X00QD folosind Tapatalk