Pai eu nu am pus limita de 100, din partea mea si dupa sufletul meu as flooda toate mediile sociale sa strang 2 milioane...
Imi aduc aminte Monky, pe atunci aveam alt user pe CG, am incercat sa miscam ceva, lucram si intr-un mediu unde aveam deschidere mai mare catre gameri...

Treaba e ca pana in ianuarie 2014 nu cred ca in Romania au fost vanzari colosale de PS3@PS3 games astfel incat sa ii determine pe cei de la Sony sa vina cu suport full in RO.
Cred ca pur si simplu au incercat apa cu degetul si le-a iesit. M-am bucurat enorm desi my main platform ramasese tot in ignoranta.

De asemenea, un alt motiv pentru care nu cred ca vanzarile pre-lansare determina aducerea unui serviciu il reprezinta Slovacia, Cehia, etc. Am trait niste ani acolo in mediul lor, inclusiv cel online, si cred ca am intalnit o mana de oameni carora le pasa de xbox. Cu siguranta mai putini decat in Romania.
Atunci vin si intreb, de unde pana unde Xbox Live in Slovacia?? Bazat pe care profit?

Eu spre exemplu imi cumpar subscriptie xbox live fie de pe consola direct, fie de pe diverse site-uri... cum poate afla Microsoft VREODATA ca eu sunt roman si ca eu ca si roman cumpar de la ei?
Banuiesc ca asa facem toti.

Nu ma dau batut, mereu mi se da peste ceafa, sunt luat in deradere mereu dar nu ma las, fie si daca intru cu obsesia asta in mormant, pana in ziua in care voi inchide ochii voi crede si voi spera ca voi prinde in viata fie si o zi in care tara mea va fi regiune Xbox Live...