Astazi am realizat ca sunt un idiot.
Astazi, cand mai sunt doar 3 zile pana cand o companie cu buget de miliarde lanseaza un nou joc exclusiv.
Nici nu stiu de unde sa incep cu penibilul, ca sunt eu foarte prost sau ca sunt altii foarte incapabili...
In momentul in care Microfost e la 3 zile de lansarea unui exclusiv anuntat cu surle si trambite si intru si vad ca topicul acelui joc nu este NICI MACAR PE PRIMA PAGINA, avand doar 9 replies... imi dau seama nu doar ca sunt un prost, ci ca imi si place sa fiu prost.
Eu fac petitii, ma zbat, ma cert cu operatorii Microsoft Romania la telefon, ma cert cu prieteni, imi mananc ani din viata crezand cu o indarjire (demna de o cauza mai buna cum a spus un coleg) ca Microsoft inca merita... ca balaurul acela cu capete de aur este inca acolo dar e prea timid ca sa iasa la iveala...
Mi-am dat apoi seama ca am totusi voie sa ma revolt chiar daca sunt foarte prost. Si prostii au dreptul sa se revolte.
Cum este posibil ca tu companie gigant, sa vezi cum te umilesc astia ani la rand, ani la rand ei scot jocuri exclusive de calitate, jocuri mari, memorabile, iar tu sa persisti in mediocritate?
Cum?
De ce sa nu fi in stare sa faci si tu ceva decent. Ceva care sa atraga publicul, ceva care sa iti aduca putina iertare, putina empatie.
Cum e posibil ca in ceasul al 12-lea cand vezi ca te bat astia pe toate fronturile, ca te iau la caterinca permitandu-si sa lipseasca ad-hoc de la E3... tu sa vii cu asa ceva?
Dupa ce imi scoti mizeria aia de State of Decay 2, un ***t de joc care merge in 15 fps-uri si arata ca un joc de Xbox 360, asta dupa ce imi scoti mizeria aia de Sea of Thieves cu care iar te faci de ***t... tu scoti acum asa ceva...
Ma intreb totusi daca macar in sinea lor, le este rusine... Oare le este putin macar jena?
Lasa ca intre timp in Romania sta un prost si face petitii ca sa ne aduceti Xbox Live.
Voua nu va pasa nici macar de voi, daramite de clientii vostrii...
M-am lamurit si sunt trist. Trist si prost.
Am crezut in voi si am pus asta inaintea evidentei si inaintea prietenilor mei din viata reala. Sa va fie rusine!
Regret din tot sufletul si cu toata fiinta mea ca in 2014 nu am trecut la PS4 ca main platform, macar ma simteam respectat fie ca iroseam 100.000 Gamerscore.
N-are nimic, daca o tineti tot asa voi irosi in 2020 fara remuscari 250.000 Gamerscore.
Later Edit: Ce poate fi mai frumos, mai ironic si mai trist in acelasi timp ca postul asta sa fie postul meu cu numarul 360?

Reply With Quote