Single post: Anthem
-
Why so serious ?
Dar eu nu sar in apararea nimanui. Nu am laudat jocul si nici nu am zis ca o sa fie cel mai tare joc din lume. Dar sunteti chiar culmea.
Inainte criticati pentru ca lansau jocul neterminat si ofereau restul jocului prin DLC-uri platite. Au aliminat asta si acum dau DLC-uri gratuite, inclusiv de story - nu ca m-ar interesa, pentru ca foarte rar am cumparat DLC-uri si sigur m-as fi bucurat de joc chiar si daca era asa si nu le cumparam.
Dupa aia ati criticat pentru microtranzactii pay to win. Le-au eliminat si pe alea - nu ca m-ar interesa, pentru ca nu am cumparat niciodata asa ceva si sigur m-as fi bucurat de joc chiar si daca era asa si nu le cumparam in continuare.
Acum ca nu arata jocul ca in primul gameplay trailer (cred ca pot numara pe degetele de la o mana jocurile care conteaza si chiar arata asa), desi mai nou, se pare ca daca un joc are mai multe plusuri decat minusuri (in ideea unora, pentru ca totul este mega subiectiv), nu mai conteaza nici macar asta - vezi Metro Exodus - ipocrizie maxima.
Sunt oameni care dau bani an de an pe noul CoD/FIFA/MK/si ce alte mizerii ies cu exact acelasi gameplay si grafica cu 2% imbunatatita, dar e ok, pentru ca sunt fani. (chiar am un prieten care joaca numai FIFA si ma bucur pentru el cand il vad cat de entuziasmat este an de an cand anunta noul FIFA si mai ales cand pune mana pe demo - asta inseamna sa te bucuri de fecirirea altuia care are aceiasi pasiune).
Dar cand iese un joc, pe acelasi stil cu alte jocuri deja iesite (Destiny/Division), dar care nu se ridica la nivelul lor de acum, desi si ele au fost slabe la lansare, desi totusi nu este un joc slab, este doar mediocru DAR este facut de EA - all hell breaks loose.
Iar faza cu "nu ma intereseaza scuza penibila ca e fun" - PAI ASA AR TREBUI SA FIE JOCURILE!!!! FUN!!! Nu de aia ne jucam?
Pentru MINE e fun. Daca pentru tine nu este, e problema ta. Nu-l cumperi si mergi mai departe la alte jocuri care te intereseaza.
Sunt complet de acord cu faptul ca ar trebui sa livreze ce au promis si ca investim bani in console noi, ca sa avem nivel grafic mai bun, samd, si am zis acelasi lucru de nenumarate ori, dar cred ca ei atat pot momentan.
Jocul are foarte multe probleme, de la grafica, la meniuri, la loading screens mega enervante, dar la naiba, e fun.
Desi initial am zis ca iau jocul pentru grafica si pentru Iron Man simulator, am ajuns sa joc 2 beta-uri si un trial de 10h si mi-a lasat o impresie foarte buna pe partea de gameplay si astept cu interes ziua lansarii ca sa pot continua.
Eu nu-l compar cu Destiny, pentru ca nu am jucat nici 30m din el si nici cu Division (desi am jucat destul) ci il joc ca pe un joc nou, cu mecanici noi si vreau sa ma bucur de el.
Nu inteleg de ce trebe sa dau explicatii oamenilor despre ce-mi place si de ce fac anumite lucruri.
BTW. Faza asta "Faptul că tu te bucuri pentru un joc, nu are cum să-i facă fericiți pe alții, decât dacă am fi gay" pe langa faptul ca este mega offensive, iti denota caracterul si nu pari genul de om pe care as vrea sa-l am ca prieten.
In tara asta de cacao, numita rromania, daca zambesti cuiva pe strada, esti considerat nebun. In tarile civilizate, e o normalitate.