Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Anthem

1. #174 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din ce am inteles, un mare minus la faza cu incarcarea, este ca daca esti intr-un grup cu 3 prieteni din care cel putin unu are (pe PC) HDD mai slab, sau o consola mai slaba decat a ta, toti stau la loading cat sta cel mai lent dintre toti.

Dar am inteles ca prin acest day 1 patch au rezolvat foarte multe lucruri, inclusiv toate aceste loading screens ar tine mult mai putin, aprope un sfert din durata de pana la patch.

Totodata, cica au rezolvat mizeria aia cu teleportatul langa coechipieri PRIN LOADING screen, cand esti in misiune si nu esti aproape de coechipieri. In mod clar este/era o implementare dubioasa a engine-ului, in sensul in care implementasera initial cu unload de toate assets cand dai release si apoi cand te spawneaza iar facea loading la toata harta si tot, adica 100% si complet si total ilogic, si din ce zicea lumea azi pe reddit, a disparut complet treaba, deci au gasit o solutie sa tina in memorie toate asssets. Sper sa fie valabil si la Xbox...

Oricum, o sa-i distruga in reviews toate problemele astea "minore". Si intr-un fel e foarte bine ca se intampla asta, pentru ca este inadmisibil cum unele din astfel de chestii au fost aprobate sa intre live. Pe de alta parte, notele proaste vor opri multi sa incerce jocul, care de altfel are o multime de chestii fun.

Si alta chestie, din ce am inteles, este ca foarte multe lucruri sunt ascunse in joc, in sensul ca nu ti se explica ce si cum sa le faci, ci trebuie sa stai sa cauti prin meniuri si submeniuri.

Ma rog, astept cu interes sa pun mana pe el calumea.

Btw, am atasat o imagine foarte folositoare, pentru cine vrea
    Attached Images Attached Images anthem-classess.jpeg