Intr-adevar, jocul nu e chiar asa greu dpdv dificultate, dar e ingreunat de mecanicile alea cretine de alergat prin nivel over and over and over and over and over and over and over and...

La mine a fost primul (si singurul) joc de genul acesta si desi am avut putine probleme la inceput (mostly pentru ca nu stiam ca am potiune de viata la inceput ), dar odata obisnuit cu sistemul de combat dar si cu nivelul si scurtaturile lui, jocul devine chiar ok si fun. Iar asta mi-a luat cam 2h.
Ba chiar am facut si cateva dungeons.

Ideea e ca daca jocul ti se pare greu dpdv combat, e din vina ta pentru ca nu esti mai bun si trebuie sa ai mai multa rabdare cand ataci/te aperi si sa nu dai ca nebunu incontinuu. E foarte important sa stii cand ai o deschidere la inamic si sa ataci, dar si cand sa te opresti si sa dai doar o data si nu de 2 sau 15 ori, cand de fapt trebuie sa te regragi.

Din pacate, l-am abandonat putin dupa ce l-am batut pe Ron, intr-o zona in care am murit de vreo 30 de ori si in care back tracking-ul este undeva la peste 2 minute de fiecare data si am considerat ca am alte lucruri de facut cu viata mea si alte jocuri pe lista pe care sa le joc.