Bun review. Mi-a placut ca ai scris foarte detaliat despre pro si contra, ce ti-a placut si nu prea. O sa il cumpar cu siguranta insa astept o reducere sau un pret bun SH.

Pacat ca majoritate persoanelor in ziua de astazi considera un joc de nota 7-7.5 ca a fiind unul mediocru or below, insa un joc de nota 7 pentru mine inseamna un joc discret, cu probleme dar care e totusi in stare sa te faca sa treci cu privirea aceste flaws si capabil sa iti ofere o experienta super ok. Nu pare a fi un joc de 5 sau 6 cum spun ai marii al industriei care angajeaza persoane dubioase (fara pasiune pentru gaming in multe cazuri) ca sa scrie o recenzie si fara sa dedice destul timp unui joc ca sa isi formeze o parere cumsecade.

Singurul contra de care am auzit intr-un review facut cat de cat bine si m-a facut putin sa ezit, pe langa frame drops si mici buguri pe aici sau p-acolo, este ca pana sa inceapa povestea "ca lumea" o lungesc destul de mult.. A da.. si ca A.I-ul, in special cel uman, este cam retardat. In rest doar cuvinte de lauda.