Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
Foarte bina ca zici ca gandesti, dar nu știu daca tu gandesti doar selectiv sau in general, adica subiectiv sau obiectiv. Confiscarea averii pentru ca a angajat 2 pitipoance nu cred ca se poate niciunde pe planeta asta.

Pe de alta parte, sunt de acord cu confiscarea averilor nejustificate pentru toata lumea, inclusiv iohanis, orban, ciolos etc. Tu, se pare, ca gandesti teleghidat sau manipulat de altii sau esti rauvoitor.
Vezi, comportament tipic de pesedeu. Cand vorbesc despre confiscarea averilor, vorbesc la general, nu doar cu tinta pusa pe idolul tau, draCnea, cel care paroleaza orase si ne pune pumnul in gura intr-o tara care se vrea ... “democratica”.

Unul care imi repeta zi de zi despre cresteri economice, cresteri salariale, marirea pensiilor.. dar... uita sa aduca aminte de cresterea concomitenta a preturilor la toate produsele. De unde sunt platite dragule toate majorarile astea la pensii si salarii? Noi suntem praf si pulbere, nu producem nimic, doar consumam si ne imprumutam “de afara”... ce se va intampla cand nu va mai veni nimic pe robinet?... iti spun eu ce, prietenii tai pesedisti vor pleca si vor veni altii care vor incepe sa taie tot ce au marit prietenii tai pentru ca... nu mai exista banuti. In momentul ala, prietenii tai vor arata cu DEJTU’ si vor spune, VEDETI? Noi v-am dat! Astia va iau!

Si electoratul retardat pesedist va pune botul ca de fiecare data si va slavi pesedeii in continuare. S-a demonstrat statistic, electoratul pesedist este format intr-o proportie covarsitoare din oameni fara prea multa carte, iameni incapabili de a gandi singuri. De ce? Pentru ca astia sunt cei mai usor de manipulat.

Asa ca... scuteste-ma, te rog. Ma repet, unii mai gandesc si singuri in tara asta.

Sent from my iPhone using Tapatalk