Quote Originally Posted by CosmiNL View Post
Hai ca vad ca iti place sa ne faci habarnisti si mincinosi dar nici macar un search corect pe google nu poti sa dai vad. Nu e problema o fac eu pentru tine, poftim ia cu paine, zahar si ulei:

...documentul stabilește că, începând cu 1 septembrie 2019, pensia minimă garantată se va majora cu 10% și va ajunge la valoarea de 704 lei
...Asta înseamnă că abia în ultimele patru luni ale anulu pensionarii vor lua mai mulți bani...

Vezi ce scrie mai sus cu italic, ei in simplified romanian asta inseamna ca mai sunt cam 3 luni pana intra in vigoare si nu stiu cum dar tare imi e ca iar se va da o ordonanta care va amana/abroga punerea in aplicare din varii motive (nu avem bani boss).

Pentru ca da, poti sa dai o ordonanta care sa abroge o alta ordonanta sau sa prelungeasca termenul de aplicare al celei dintai.

---------- Post added 29-05-2019 at 10:51 ----------



Am mult timp liber si imi place sa vad cum zburda ca inorogul pe campii cu argumente de astea reciclate de la ultimul congres al PCR.
Sa nu jignim PCR-ul, aia au lasat ceva in urma lor, ceva palpabil. Multe inca se mai vad, altele au fost taiate si vandute la fer vechi dupa 90 incoace pentru ca... sa citez din pesedeul de mai sus, “nu mai era forta de munca”.


Sent from my iPhone using Tapatalk