Azi am testat doua pastrough-uri usb de 5v (dse901), primul de la Marius, al doilea de la Lucian. Ambele sint similare. Probleme la ele nu sint, aceste deviceuri electronice sint niste bijuterii tehnice in felul lor. Exista totusi o problema: alimentarea din sursa usb. Am incercat cu fir usb lung de 3 metri la pc, iese abur dar putin. Fara prelungitorul usb, direct in calculator iese mai bine. Am cumparat din oras si un adaptor/incarcator usb pentru priza normala 220 (dupa lungi cautari si probe - multe nu mergeau de loc fiind limitate la 500 mA, nu scoteau deloc aburi, doar ledul li se aprindea) cu picioare pt priza americane si un cap adaptabil la prizele noastre. E, acesta are doar 300 mA dar MERGE. Culmea, care o fi treaba ? Scoate fum, adevarat doar pina la baza nasului dar merge. Poti pufai "marinareste" dar atit. Mi-a zis cineva ca poate sint anumite "comenzi" ale firelor usb inversate, precum unele sertizate la firul lan sau cel de telefon. Atasat la leptop merge cel mai bine, are un fum mai rotund si se simte ca tragi. Poate din cauza ca protectia nu este limitata la o jumate de amper ci la vreo sase (referitor la mufa usb). Concluzie: Se poate fuma prin usb dar cel mai bun gust este prin bateriile originale. La calculator are un gust ciudat, poate ar trebui sa schimb lichidul actual. Revin

P.S.: De la cit am fumat azi prin usb am reusit sa dau vopseaua atomizorului jos (rectific: i-a zburat crapindu-i in cadere inertiala). Acum atomizorul e "silber"