Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Days Gone / Remastered
-
Senior Member
Mda, ca de obicei nu am rabdare... ajunsesem intr-un punct mort cred de nu se mai intampla nimic si ma scotea din minti.
Am luat misiune cu misiune si intr-adevar the beautiful game unfolds...
Nu m-am gandit ca dupa RDR2 voi pune mana prea curand pe un joc care sa ma apropie in asemenea fel de personaje.
Pentru cei care chiar au bani multi, m-as hazarda sa spun ca este un joc pentru care se merita PS4 Pro, for this game only.
N-am simtit nevoia de Pro pana acum, nici la Spiderman, nici la God of War, la nimic... insa Days Gone este un joc prea frumos ca sa fie jucat cu problemele (mari) de fps pe care le are pe PS4 vanila.