Single post: eFootball Pro Evolution Soccer PES 2020
-
Why so serious ?
Am jucat si eu cateva meciuri atat in demo 20, cat si in jocul full 19, fara asistenta (era pe 1 default si am trecut pe 0 sau cum ii zice), la pase, la suturi si la pasele in adancime.
Daca la pasele normale inteleg care-i logica si cum se dau pasele (si surprinzator, nu am ratat prea multe), efectiv nu inteleg care-i logica/mecanica la pasele in adancime sau la suturi.
La pasa in adancime, in momentul in care apas pe buton, incepe sa fuga un cerc alb, pe jos, dar care nu se mai opreste. Si nu trebuie sa incarc nimic. doar am atins butonul usor si ala s-a dus si dus a fost. Credeam initial ca ratez eu ceva si ca mai trebuie apasat inca o data butonul pentru a-l opri, dar nu are nicio treaba, asa ca dupa 3-4 meciuri, am dat pe default aici.
La suturi, in momentul in care tragi, sau dai cu capul sau whatever, apare acelasi cerc alb, vertical de data asta, in cadrul portii. Dar din ce am vazut, indiferent de directia in care tin maneta, el se duce doar pe colturi si nu-l pot muta eu in voie. Nu mai zic de faptul ca cercul nu este unu mic, ci este cat toata inaltimea portii. Asa ca dupa ce am ratat de cateva ori, inclusiv cu poarta goala din 5m si a dat peste poarta, desi abea atinsese butonul de sut, l-am dezactivat si pe asta.