Single post: Clubul PlayStation 5
-
Senior Member
@Legat de intrebarea cat am fi dispusi sa platim pentru un PS5:
As fi dispus sa platesc cat cer ei, daca imi garanteaza 2 lucruri:
1. Consola va fi suficient de puternica dpdv hardware incat sa imi garanteze 4K@60fps SAU 4K@30fps unde este cazul, fara nici o fluctuatie sau compromis de performanta. Nu vreau sa mai aud de dynamic resolution si nici de loadinguri de 1 minut.
2. Vor mentine linia de exclusives.
Nu ii cunosc personal pe cei care au postat pe acel thread german ca sa ii pot jigni cum mi-as dori, dar, raportat la nivelul de trai de acolo, trebuie sa fi destul de ipocrit sa spui ca ai plati 700 de euro dar 900 nu, pe un hardware care sta acolo si isi face treaba minim 4 ani.
Sunt satul de aceste praguri financiare artificiale, dam bani pe tot felul de mizerii, tigari, chiftele prajite, tenesi din aia chinezesti cu bot de cauciuc prin care-mi iesea degetul prin talpa in copilarie si acum se numesc pompos, dar cand vine vorba de un produs de calitate destinat pasiunii noastre ne impiedicam mereu de 100-200 de euro.
Daca e X euro imi iau, daca nu, nu. Hai serios, nu-ti mai iei Playstation 5 pentru 3 facturi la gaze?
Stiu, o sa fiu judecat din nou ca "ai tu bani si nu-ti pasa, iar altii strang cu greu". N-am.
Dar de unde gasesc 700 de euro pentru 'fun', se mai gaseste si diferenta. Daca nu, stau cuminte si ma joc pe ce am, pana fac rost.
Prefer un produs complet si performant dar mai scump unui produs torsionat la maxim de un pret fix dar cu multe compromisuri.