Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
23-08-2019 19:58 #3672 SP
Why so serious ?

Originally Posted by
PS4&PS3
Pai ii explic de 2-3 ori si tot habarnist este. Nici macar nu se uita 2 min la specificatiile acelui produs sa vada ca garanția e de doar 12 luni si ma contrazice ca garanția ar fi de 2 ani.
Bah da tu esti prost sau faci pe interesantu? Mai las-o-n mama ma-sii de treaba!
Daca eu iti spun ca am luat 2 perechi de casti de la Altex si am 2 ani garantie la ambele ma faci prost sau chior?
Nu exista noțiunea de accesorii in legislația cu garantiile, ci doar noțiunea de produs. Toate sunt produse. E păcăleală chestia cu accesoriile.
Cu asta ai dreptate. In cazul in care cineva e nedreptatit de acest lucru si-i si pasa/observa, trebuie facuta reclamatie la ANPC.
In cazul meu, daca iau un controller (nu a fost cazu pana acum) sa zicem si dupa 1 an de jucat doar pe el, observ o problema cu produsu, cred ca si uit ca mai aveam garantie sau nu mai gasesc certificatul prin casa, asa ca merg frumos si-mi iau altul.
Dar eu sunt genul de om care nu a stricat niciodata un controller si la absolut orice consola am avut, am folosit doar controller-ul original pana am schimbat controla.