Hai ca am dat o raita si prin asta sa vad ce e de el. FIFA 19 a stat mai mult pe raft, dar chiar si asa, parca nu am observat asa multe diferente. Daca nu e stricat total stricat, nu are rost sa repari, deviza EA. Se poate sa nu observ micile diferente pentru ca nu am mai fost asa focusat pe seria FIFA, deci luati totul cu putina sare

Inteleg acum mai mult ca oricand de ce FIFA este atat de apreciat. Canadienii astia stiu sa prezinte produsul. Stiu sa marketeze, stiu sa incite. Bravo lor, tip my hat. Au niste oameni foarte priceputi pe partea asta si le aduce avantaje enorme. Meniuri super rapide, culori care atrag privirea, atentia la detalii...ce sa mai, totul e pus la punct. Jocul in sine se simite...fluent, as zice. Adica, fata de PES, spre exemplu, orice jucator este abil, agil cat de cat, stapaneste bine mingea, etc. Aici totul este fluid, nu te enervezi pentru ca observi ca unui jucator ii ia cu jumatate de secunda mai mult sa preia mingea. Totul e pe repede inainte, fotbal spectacol, ping pong si ai ajuns la poarta. De asta prinde la publicul larg, pentru ca toti vor ca atunci cand joaca un joc, sa aiba acea doza de arcade care aduce mai multa satisfactie. Atata timp cat ai jucator de 5* skill moves si stii sa le faci, esti un mic zeu. Ce mai conteaza ca nu are legatura cu realitatea? Spectacol sa fie.

Volta am incercat putin, dar mi se pare un fas, cel putin la inceput, cand nu stii scheme si altele. Plus ca e clar ca e facut pentru muls bani cu sosete Nike, ghete Adidas sau slipi Under Armour or whatever. Not for me.

Nu ma intelegeti gresit. FIFA nici nu are de ce sa mai inoveze, nu are competitie reala. PES nu se poate pune cu ei acum pentru ca nu au viziune si nici strategie. Aia castiga la alte categorii. Dar, overall, FIFA va iesi mereu la suprafata. Asa cum e el, cu jucatori META, ping pong passing, finesse timed shot exploit, kick off glitch, etc. Atata timp cat Konami dorm in post, astia trebuia doar sa faca minimul necesar si e de ajuns. Ma mir ca inca nu au luat-o pe urma NBA2k, sa bage pacanele in forma reala in joc, nu ascunse dupa pachetele si altele. Il voi lua si pe asta, ca in fiecare an. Couch vs sau coop este mai fun cu prietenii, plus ca FIFA stie mai toata lumea. Cand zici de PES, multi stramba din nas