Single post: FIFA 20
-
Senior Member
Am incercat putin din EA Access trial si in afara de cateva briz brizuri, nu mi se pare un upgrade major, cel putin pe partea de grafica, fizica, animatii. Schimbarile apar la AI defending si cum iti prezinta iar frumosul UT in care EA asteapta sa investesti macar multe ore, daca nu bani. Chiar in acel clip postat mai sus sunt faze de clipping cand intra piciorul in minge sau in piciorul adversarului plus alte faze care nu prea au legatura cu jocul de fotbal, sau cel putin cu replicarea lui cat mai aproape de realitate. Schimbari mai mari probabil vom vedea pe generatia urmatoare de console sau atunci cand schimba engine-ul.
Pentru cei care joaca UT an de an, oricum nu conteaza, pentru ca il cumpara by default. Nu ai cum sa ratezi un an cand esti asa prins in acest "ecosistem". Ce aduc ei pe langa este un bonus. Adictia este reala, cred ca toti stim macar o persoana care este UT fanatic. Pe mine ma lasa rece disperarea asta dupa cartonase dupa ce am lasat-o mai moale in ultimii ani. Trebuie sa recunosc, de cateva editii FIFA, au facut mai accesibila posibilitatea de a avea o echipa decenta fara sa bagi bani, doar ca trebuie sa stai zilnic in joc sa faci diferite challenges sau cu telefonul in mana pe market sa vanezi jucatori. Daca asta merge cand ai 20 de ani, nu mai merge cand ai peste 30. Ziceam mai demult, am deja un job, nu imi iau unul de weekend sa stau sa ma calific la WL si apoi sa joc 30-40 de meciuri de cancer digital, pentru ca toti sunt super tryharzi si abuzeaza de mecanicile defectuoase ale jocului pentru cateva puncte virtuale.