Am jucat aseara vreo 2h...cred. La un moment dat efectiv l-am inchis si m-am pus la un film. Ce sa zic...poate nu este genul meu
Eu il tratez ca pe un casual arcade si e ok. Are potential seria de ceva mai bun, dar depinde de EA asta. Pana atunci, exista seria Forza.
N-am prea inteles ce trebuia sa fac si cum. Mi-a zis tipa aia la un mom dat ca mi-a instalat o aplicatie pe telefon, dar nu stiu ce telefon si cum pot accesa aplicatia respectiva.
Sunt cateva optiuni alocate pe D-pad.
Damage la masina ori este inexistent, ori este ffffff low, pentru ca am dat cu masina aia in toti parapetii iar botul era intact. Poate doar parbrizu era putin spart.
Damage exista, am incercat sa scap de politie lovindu-le masinile si s-a stricat a mea. Vizual nu prea iti dai seama, ca m-as fi abtinut.
Oare cand or intelege ca era mai bine inainte, pentru ca nu era open world intr-o lume goala. Lasa-ma sa stau in meniu, sa selectez o cursa, sa o fac si dupa aia sa selectez alta cursa. Nu ma pune sa merg din punctul A in punctul B, cand nu se intampla nimic in jurul meu si e plictisitor ca naiba.
Asta nu inteleg, au avut 2 ani de development.
Ah si era sa uit. Are 2 loading screens diferite (cu 2 iconite diferite) care uneori se suprapun si avem loading screen in loading screen (un fel de inception)
Cum adica? Nu stiu sa fi patit asa ceva.

O evaluare mai pozitiva (luand in considerare dezamagirile cu ultimele titluri):