Experienta mea cu eMag. Voiam sa iau 2 aspiratoare (1 noi si unu altcineva), care nu erau la oferta, dar voiam in rate + GoPro Hero 8, la fel, fara reducere.
Am zis ca iau eu GoPro-ul si ia sotia aspiratoarele. Nu poate pune 2 produse identice la comanda. Ok, mai da o comanda. Nu se poate sa ai comanda duplicat.
Ok, iau eu aspirator. Intru, comand, desi abea luasem GoPro-ul, nu mai merge tranzactia. Comanda procesata, dar tranzactia refuzata. Anulez comanda si incerc din nou. La fel. Anulez si comanda aia si incerc din nou. LA FEL. Sun la banca, nu e de la ei si nu se poate anula prima tranzactie.
Sun la eMag, nu e de la ei ci de la PayU si o sa-si revina in 2-3h si cand o sa-si revina, o sa primesc iar link de procesare comanda, dar pe prima, pentru ca am anulat-o, nu o pot reactiva si va trebui sa rezolv cu banca. Asa ca o sa stau cu - 40 mil pana pot anula prima tranzactie

Cum mah sa ai probleme ca operator de plati, cand tu nu faci efectiv nimic, niciodata, in singura zi din an cand se fac tranzactii calumea?

Anywho, eu mi-am luat tot ce am vrut (obiectiv de la F64, goPro de la eMag si aspirator de la Flanco tot prin eMag), dar nu am prins nici telefonu ala la 200, nici B8-u si nici un parfum. Si am fost in aplicatie absolut in prima secunda, ca si anul trecut si era direct stoc epuizat pe ele

Iar in rest, oferta eMag...ori nu e de mine, ori nu e nimic wow. Efectiv as vrea sa mai cumpar ceva (pt cadouri) si nu am ce...