Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
20-11-2019 14:55 #2487 SP
Why so serious ?
Complet de acord cu ce zici, in ideea ca oamenii aia ar trebui sa fie mai eficienti, mai dornici sa-si faca treaba, dispusi "sa ajute".
Cu siguranta daca ar fi asa cum trebuie, nu m-ar deranja sa ma invoiesc de la munca 1h ca sa rezolv o treaba. Sa am o programare sau bon de ordine pe care sa le iau online, sa merg acolo la ora fixa, sa rezolv in 10 minute si sa plec multumit acasa.
La naiba, asta nu se intampla nici macar la spitalele private, unde preturile pentru lucruri banale sunt astronomice (desigur, nu compar cu USA pe partea asta), unde o programare se decaleaza chiar si cu 1-2h pentru ca "a intarziat cineva dimineata cu 1h si a dat pe toata lumea peste cap" (in loc sa-i spuna respectivului ca aia e, fa-ti alta programare si noi continuam cu programarile si nu stam degeaba 1h pana vine persoana respectiva).
Totodata, desigur ca exagerez in anumite provinte. Nu o data am fost placut surprins de un angajat care avea o zi buna si mi-a si zambit sau raspuns la buna ziua. Dar din pacate nu este normalitate.
Cat de procente si statistici, nu ma intereseaza si nu vorbesc din perspectiva tarii, ci din perspectiva mea, ca om simplu care are anumite nevoi, marea majoritatea tot pentru stat (cum e cand vinzi o masina sau cand inregistrezi una, cu 1000 de acte de la 1000 de institutii in 1000 de locuri cu 1000 de programari cu birocratie care ne omoara si cu sictir cat casa poporului), doar pentru ca nu vor sau nu sunt efectiv capabili sa faca ceva pozitiv in privinta asta.