Quote Originally Posted by ghezo View Post
Seara bună, am o întrebare pentru posesorii de ps vita 1000, vreau să-mi cumpăr una curând, cum rezistă ecranul după 5-6 ani? Am tot citit de probleme la oled și sunt curios dacă v-ați întâlnit cu ele. Mulțumesc
Salut!

Eu am prima varianta cu OLED. Functioneaza perfect ecranul, sunt al doilea proprietar. Ecranul este superb, culorile, negrul, tot.


Daca tot a venit vorba de PS-Vita, daca doriti performanta la maximum in jocuri recomand instalarea unui CFW pentru a debloca puterea maxima a CPU/GPU. Face o diferenta notabila in aproape toate jocurile, jocuri care rulau in mod normal la ~22fps, acum stau stabil la 30, vezi Killzone, Uncharted, etc.

Folosesc numai jocuri originale, nu m-au interesat pirateriile insa in ultima perioada a inceput sa imi faca cu ochiul functia de Remote Play si acest lucru ma cam tine in spate vis-a-vis de CFW. Instalarea CFW i-am facut-o acum doi ani si nu am mai ramas la curent cu stirile. Nu as vrea sa risc un ban.

Exista cineva pe forum care foloseste consola conectata la internet ( fara risc de a lua ban ) si a reusit sa ii faca overclock?