Single post: Clubul PlayStation 5
-
Junior Member
Xander
Nu stiu daca e o gama mica de jucatori, majoritatea persoanelor pe care le cunosc nu au avut PS2 sau PS3. Uncharted Collection, The Last of Us, God of war 3 etc. au fost jocuri noi pentru ei. Nu stau acum sa caut ce vanzari au avut, sigur au vandut mult.
Jocuri cu concepte noi vreau si eu, stai linistit, am avut Death Stranding, o sa treaca muuuuuult timp pana o sa mai primim asa ceva. Anul 2020 o sa-l incepem cu The Last of Us part 2 ...
La mine problema nu sunt remaster-urile, problema sunt exact jocurile noi care nu aduc nimic nou.
Razvan
Nu stiu ce sa zic, daca maine am chef sa joc Final Fantasy X as vrea sa fie cat mai aproape de original, nu mecanici noi si alte lucruri.
Normal ca puteau sa rezolve problema asta daca faceau compabilitate cu PS3 de la inceput. Eu am avut PS3 si tot nu am jucat unele: Tales of Vesperia, primul Nier, primul Ni No Kuni etc. Vad ca au remasterizat anu asta Ni No Kuni si Tales of Vesperia, astea o sa o sa le joc candva, cu siguranta o sa ma bucur de ele mai mult decat de un joc nou. Fiecare cu damblaua lui ...
Despre jocurile Assassin's Creed prefer sa nu zic nimic, nu sunt fan.