L-am terminat si eu, lung jocul! Mai sunt probleme cu frame drops pe vanilla ps4 dar nu foarte deranjante pentru mine, am mai dat si peste AI foarte prost, probabil ceva glitch-uri.

Jocul pt mine bun si nebun, probabil stau prost cu răbdarea la jocurile open world. Pui acolo o harta si te plimbi prin aceleasi locuri de iti vine rău!
Citeam ca sunt misiuni faine dar multe is nasoale, pierd timpul sa merg de aici pana acolo să-mi zica Boozer frustrat trei cuvinte si cu asta basta. Mai citeam si ca nu prea e repetitiv jocul, nu pe naiba!

OK, a avut si părțile lui bune care m-au facut sa pornesc jocul zilnic, aim/focus/headshot bang jos, haha. Burn you filthy son of a botches!

Pt cine a facut platina, eu nu is vanator de trofee dar m-am mai uitat pe lista si am mai facut cate una alta ce mi-o mai ramas nefăcut. As mai avea un trofeu pt platina, sa am toate 45 de skilluri dar imi mai trebuie trei si presupun ca XP mult nu mai fac doar daca vanez hoards, true? Ma cam enervează hoards ca nu e fun pt mine si merge incet omoratu lor.