Scrisesem un carnat de mesaj și nu stiu ce am butonat prin telefon că mi s-a șters tot.

Terminat jocul, sunt puțin dezamăgit. Putin mai mult. L-am simțit mai mult ca un cash grab. Un joc cu un potențial foarte mare dar realizat mediocru. Exact asta e cuvantul. Replici puerile, penibile....fetița aia cred că mi-a fost cea mai antipatica. :-))

Grafica mișto, mi-a plăcut ciclu zi noapte, fumul ăla de ieșea din arma după ce trăgeai îmi tot fura ochii. Tentatia de open world jalnică, mai bine îl făceau mai horror și se concentrau pe interioare că la alea jocul strălucea. S-au dres spre final dar tot degeaba. O sa îl vând sau schimb, nu cred că mai am tragerea de inima sa-l mai joc o dată. Chiar nu știu de ce as face-o. N-am rămas cu nimic după jocul asta.

A și pot să jur că printre monștrii aia am crezut că văd și niște rechini in 2 picioare. Ca sa nu mai zic de maimuțele turbate. De ceee ? Tot ce tine de sunet mi s-a părut slab.(exceptând sunetul radiației din controller, aia e singura chestie care mi-a plăcut). Inamicii te detectau și din fundul grădinii. Jocul in sine mi s-a părut greoi, și nu mă refer la dificultate.

Puteau să-l facă și mai Sf până la urmă, sa insiste cu radiațiile alea, că la finalul jocului a creat o atmosferă mai interesanta. Anyway, sunt multe de reproșat. Noroc că l-am jucat mai mult seara pe intuneric, sa mai contribui și eu la imersiune cu ceva daca jocul m-a ținut la distanta.

Să înțeleg că asta e ultimul joc din serie ?