Din punctul meu de vedere, sa fie atat aia premium, cat timp aia normala e ~600. Iar cine vrea ceva cu adevarat premium, sa dea banu si sa stie ca nu are treaba si ca nu iese alta in 2 ani, samd.

Dar tot m-as feri sa iau in primele luni. Cred ca mai bine-i las pe altii sa testeze prima revizie

Oricum nu se prea "leaga" multe.

Gen, 4TB vs 1TB SSD in diferenta de doar 300 euro, in ideea ca Pro-ul o sa fie si mai puternic dpdv hardware, nu se prea leaga. 1 SSD de 4TB e mult mai scump si sa zici ca acopera diferenta aia de 300 euro, asa nu se justifica hardware mai bun, pentru ca ar iesi mega in pierdere.

Acum avem 2TB la ~1000 lei, deci 200 euro. Cred ca ar putea sa scoata 2TB la 100 euro, dar 4 TB la 100 euro e mult prea SF. Si daca nu, nu mai au buget si pt altele.

Also, faza cu RTX-u doar pe Pro... toate consolele next gen vor avea RTX, iar asta inseamna chip dedicat care sa se ocupe doar de RTX. In mod clar n-o sa fie cazul doar la consolele Pro sa aibe RTX. In cazul asta si-ar taia singuri craca de sub ei, daca Xbox Series X va avea RTX in consola normala, iar PS5 va avea doar in Pro.

Si lansarea asta concomitenta cu normal si Pro e iar aiurea, pt ca in ~2-3 ani, ar evolua tehnologie, proces de fabricatie mai mic si mai energy efficient si asa s-ar justifica sa scoata un Pro, dar daca e pe acelasi proces de fabricatie, o sa fie depasit in 2-3 ani.

Doar sa scoata modele slim in 2-3 ani.