Eu ii vad in stare sa le scoata pe ambele in acelasi timp pentru ca e un double dip si se preteaza pentru masa mare de gameri, pe stilul Apple, care vor sa scoata banii din buzunarele tuturor. Si celor care nu au o problema in a da 1K+ euro pe un telefon, cei care vor ceva mai ieftin de atat, dar si cei care nu au bani/nevoie de produsul din varf de gama, dar isi doresc un produs Apple (gen SE, etc).

Nu stiu daca ala va fi cu siguranta pretul pentru cea premium, dar au mai facut ei chestii de genul in trecut (pastrand proportiile), nu i-as vedea asa speriati sa incerce acest approach. Testeaza apele si daca un procent anume musca galusca, e o victorie pentru ei. Stiu ca au produs bun, au following, au potential de jocuri bune, totul este in favoarea lor si daca vrei ce servesc ei... platesti.

Aia cu RTX separat se poate sa aiba o farama de adevar. SSD-urile se ieftinesc acum tot mai mult, ei oricum dau in pierdere multe unitati si fac recoup pe servicii si jocuri. Intereseanta treaba cu UI si instalarile separate pe MP si SP. La controller ma astept sa rivalizeze cu cel Elite de la Xbox.

Dupa ce o sa vanda in draci..o sa scoata revizii slim, mai iau un banut cinstit de la cei care nu fac pasul catre noua generatie fix de la inceput.

My 2 cents on it.