Am mutat postarea aici ca sa nu poluam prea mult threadul celalalt

Poti elabora ce ai zis mai sus?

Grafica e la pamant in ce sens? Din ce stiu, de grafica se ocupa devii, de felul in care sunt facute setarile si nu inteleg de ce nu au ales sa le puna pe toate la ultra si sa foloseasca mai mult hardware din acele datacenters. Poate unele jocuri sunt asa, dar RDR 2, spre exemplu, e chiar penibil din punctul asta de vedere, dar again, de asta se ocupa devii.
Daca un joc e prost optimizat si cu setari pe extra low pe Xbox One X, e consola de vina?

Lag constant = ?
Din ce am tot vazut in reviews + reddit, lag-ul este foarte mic, asemanator consolelor actuale + max 100 ms, oricum mult mai mic decat ce ofera restul serviciilor de genul (Shadow, Parsec, GeForce Now, samd), iar eu am testat aceste 3 servicii comparativ direct cu o consola (testare pe telefon + gamepad si laptop + gamepad, pe wi-fi si 4G), in Anthem si Division 2 si pot spune ca dupa cateva miscari de camera, te obisnuiesti cu acest lag si efectiv nu mai bagi de seama.

Framerate instabil - aici din ce stiu, e chiar stabil. Nu mai stiu exact ce au zis cei de la DF, dar din ce stiu, stream-u e constant la 60fps si mai departe depinde, ca la orice joc pe orice platforma, de joc, de developer, etc.
Desigur, totul tine exclusiv de ce internet ai, pentru ca e posibil sa ai internet fara fluctuatii, dar sunt mai rare cazurile.
Trebuie sa intelegi ca aici nu exista buffering, pentru 60fps trebuie sa downloadeze un frame in 16ms. Daca internetul tau nu face fata, o sa ai frame skip, pentru ca efectiv nu are cum sa-ti arate cu intarziere ca la youtube de ex.

Jocuri Putine - sunt mai multe jocuri decat se astepta oricine, ca sa fiu sincer. Majoritatea devilor mari nu s-au asociat inca cu brandul, iar studiourile exclusive nici nu o vor face prea curand.
Nu uita totusi ce line-up slab a avut Game Pass la lansare si cat a evoluat pana acum. Sau Nintendo Switch pe partea de multiplatform.

Si revenind la Stadia, deja cu Red Dead Redemption 2 si Cyberpunk 2077 s-au deschis noi porti pentru devi si vom vedea din ce in ce mai multe nume mari care vor face pasul spre Stadia.