Cred ca depinde si ce faceti. Am testat prea multe modele, anual, inclusiv S10 Plus. Da, daca faci 2-3 lucruri rudimentare, merge la fel, dar tot se ingreuneaza pornirea camerei sau schimbarea dintre aplicatii/pornirea altora. Am vazut inclusiv delay la tastat in timp ce scriai rapid un mesaj, pe S10 Plus care nu avea nici macar 1 an.
Dar am vazut si oameni care au super smartphone si nu instaleaza absolut nicio aplicatie pe el. Si mai au si modelu de 512. Efectic folosesc doar telefon, camera, browser si mesaje. Nici macar facebook sau whatsapp.

Nu cred ca e cazul de un versus, pentru ca este o problema arhicunoscuta, iar cei care spun ca merge ca in prima zi dupa nu stiu cati ani, probabil nu fac niciun update.

Singurele telefoane cu Android pe care le-am vazut si testat si care merg "ca in prima zi" chiar si dupa 1-2 ani, sunt Pixel.

Nu am vrut sa atac pe nimeni in postarea mea, ci doar sa spun ca desi avem in telefoanele astea, cel putin Samsung Galaxy series, un hardware ce rivalizeaza cu propriul PC, este absolut inutil si le baga acolo doar ca sa fure ochii oamenilor si sa ceara mai multi bani pe ele.