Din partea mea sa nu se mai tina ca oricum e o PORCARIE.
Eu nu m-am mai uitat la E3 live de 4 ani. Era frumos poate prin 2010-2013 cand pierdeam noptile sa-l urmaresc pe net cautand live-uri transmise sau pe Jinx cand vedeam redifuzarile.
Dar de la o vreme s-au prostit, au dat-o prea mult in mintea copiilor de gradinita.

Acum ma uit doar la trailerele la jocurile care ma intereseaza si la tipul de la GamingSins cand taxeaza evenimentul anual pentru fiecare moment Cringe.


Pot foarte bine sa faca si ceva in format streaming pe Twitch/You Tube cu acces contra-cost prin abonament premium , fara spectatori, ba cred ca s-ar scuti de multe costuri si ar face multe incasari asa.


Daca se va tine, sper doar sa mai aflam ceva despre Cyberpunk, sa mai vedem ceva gameplay.

---------- Post added 03-03-2020 at 22:59 ----------

Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
Au anuntat cei de la EA si Activision ca nu vin la E3 2020?
Astia sunt cei mai CRINGE, EA cu Andrew Wilson care deschide conferinta intr-o cuvantare de tip discurs comunist spunand traznai si vorbind despre FIFA si despre cum devine cel mai tare de la an la an , Ubisoft desigur cand pune de un concert anual cu Just Dance la care vin gaini, iepurasi porno, mascote sexy si ursuleti Panda, Microsoft care de 5 ani tot a facut reclama obosita la Crackdown 3, dar nu e in stare sa scoata o consola ca lumea , Bethesda cu jocurile ei VR, si apoi Activision cu al sau Call of Duty reciclat si re-lustruit la nesfarsit, cunoscut drept cancerul industriei jocurilor.
Eu nu inteleg de ce le-ai duce dorul.
Majoritatea spectatorilor scriu pe internet ca s-au saturat de aceste cinci companii , de produsele si de minciunile lor livrate si s-ar bucura enorm daca nu ar mai veni la expozitie.
Intr-un fel ii inteleg, oamenii aia platesc niste bani grei sa vina personal la spectacol si pleaca dezamagiti.





Intr-un fel, ma bucur ca Sony s-a retras de la E3.
Nu mai aveau ce sa caute acolo. Era sub nivelul lor.
https://www.gamesindustry.biz/articl...ate-in-e3-2020


Bine ar fi daca s-ar organiza o expozitie separata unde sa vina cele mai bine cotate companii de gaming, inclusiv producatorii indie.