Single post: Politica - tichie de margaritar
-
04-03-2020 13:49 #1010 SP
Banned

Originally Posted by
marv
bravo ba, datorita tie am avut si eu ocazia sa vad ce e un incel. Am tot auzit de voi pe internet.
Buna dimineata!
Esti pe un forum de GAMERI unde 99% din useri sunt inceli, virgini de 20-30 ani si MGTWO-isti, majoritatea niste trolli frustrati si programatori deprimati si neimpliniti , dar agresivi in exprimare ca sa para duri si sa-si construiasca o imagine glorioasa falsa pe forum sub anonimat, cu toate ca in realitate sunt vai de steaua lor.
Pentru ca daca ar fi avut iubite, n-ar mai sta sa se joace pe Playstation si n-ar socializa 24/7 pe forumuri sub anonimat fara poze de profil de rusine ca sunt urati, grasi, cheliosi, ochelaristi, saraci sau acneici.
Baietii smecheri, frumosi, bogati, cu pozitii de sefi si afaceristi pentru care bacnota de 100 euro e un maruntis stau pe Instagram unde isi publica poze cu masini bengoase, vile, patratele, cluburi , sala si vacante exotice, la brat cu 1-2 siliconate botoxate.

Originally Posted by
eagle-eye
nU mA pLaC fEmEiLe Ca VoR dOaR bOgAtI mAnElIsTi
> news flash, cuck: its not them, its you.
tu parca m-ai pus la ignore...........dar tot continui sa ma citesti si sa ma agasezi, sa inteleg ca-ti place sa hartuiesti!
Doar ai scris cu manuta ta:

Originally Posted by
eagle-eye
Mi-am dat seama ca esti o clona si ca vorbesc oricum cu peretii, block si ciao.
Simptome clare de schizofreneala. Du-te la un control!
In fine, back to politics!