Single post: Final Fantasy VII Remake (+Intergrade) / Rebirth / Revelation
-
Why so serious ?
Pai nu cred ca ne intelegem. Niciun joc nu are toate texturile unice. Toate se repeta incontinuu si texturile sunt mult mai mici decat le vedem noi. Nu are importanta cate discuri o sa aibe TLOU2.
La fel si despre Witcher 3. Iar cata memorie ocupa in RAM acele texturi, este la fel de irelevant.
Faptul ca TLOU2 este DOI, este pentru ca este o continuare a povestii. Este un joc de sine statator, cu poveste de sine statatoare si oricum o sa aibe ceva mai mult decat ai zis tu acolo.
FF7 Remake part 1, este doar prima parte a povestii. Jocul initial a fost mai lung, iar acum sparg acea poveste in cateva parti (nu am idee in cate, poate doar 2, nu stiu) doar ca sa ia mai multi bani sau pentru ca aveau nevoie de o perioada de dezvoltare mai mare si asta s-a decis.
Ideea este ca jocul si povestea completa, asa cum au fost gandite in '97, vor putea fi savurate 100% doar cand vom avea toate partile acestui remake.
Eu nu spun ca un joc pe 2 discuri are texturi mari/mici sau are putin/mult content. Eu spun ca ce fac ei aici, este doar o bataie de joc la adresa gamerilor din cel putin 2 motive (explicate mai sus), iar totul este facut strict pt a mai stoarce niste bani de la jucatori, stiind sigur ca povestea din 7 ii va face sa investeasca banii foarte usor (deh, brings back memories).