Cand citest threadul asta ma deprim, apoi ma bucur ca vad ca unii dintre noi am ramas totusi intregi la cap.

Vine mulea de la oi aia o sa vina, deprimat cronic de viata care esti si faci tu previziuni.

Este un virus da, se raspandeste nasol da, suntem toti expusi da. Dar va trece, isi va lua portia de victime si va trece, asa cum au trecut si altele.
Chill the fDown, gata s-au suspendat Seria A si E3 si vorbim de sfarsitul lumii. FFS.
Cine trebuie sa se imbogateasca de pe urma acestui virus se va imbogati (ca de fapt asta este ideea), iar noi astia care caram pianul pe scari zi de zi vom suferi pierderi economice, da.
Uite primele pierderi financiare eu deja le resimt, personal, ca o trimit pe sotie zi de zi la munca cu Uber chit ca ma costa 1500 ron/luna, ca sa nu ii mai tuseasca toti jegosii in gura la metrou care fug de dezinfectant ca vampirii de usturoi.

Poate maine iau eu de la baiatul ala de la Bringo, sau poate nu. Anyway, sunt inca sanatos (nu la cap), ma duc si ma joc pe Switch 14 zile in izolare si ma fac bine. Sunt convins ca Naworski nu are ganduri de suicid, o sa se faca bine.

Nu se amana nimic, nu se inchide nimic definitiv iar aceste inchideri temporare de 'servicii' si companii vor fi suportate cumva de aia care au butoanele, pentru ca economia de consum le aduce lor bani.
Nu e nimeni idiot sa paralizeze economia de consum pentru ca indiferent cat de greu va fi dpdv economic, tot noi consumatorii le vom aduce banii inapoi in buzunare.

O sa se faca euro 6.5-7 RON probabil si n-o sa ne mai dea emag OLED in 36 de rate fara dobanda, dar de aici pana la a vorbi de apocalipsa si de finalul epocii si xxxyyy imi vine sa innebunesc cand citesc.

In loc sa te gandesti sa trimiti stickuri USB pe luna (For the fffff sake) , mai bine gandeste-te constructiv cum demaram pentru viitor o initiativa la nivel national ca sa educam prostii care n-au reguli de baza de igiena dar cand vrei sa-i bagi in carantina sar la bataie (sau mint si imbolnavesc alti 100 de oameni).

Daca este ceva care o sa ne duca lent la pieire asta este, prostia si lipsa de educatie, nu un virus gripal!