Single post: Clubul Xbox Series X
-
Why so serious ?
Pe asta cu bagat picioarele in jocuri de unde ai scos-o? Au cumparat 7 studiouri de jocuri in ultimii 2 ani. Daca scoat fiecare cate un exclusiv pe Xbox, e arhi suficient.
@wd87 - eu sunt doar jucator de consola de mai bine de 10 ani. Nici macar nu am un PC (am un mac pt web browsing si editare foto/video). Dar, repet. Asta e normalitate. Intre 2000 si 3500 GB/s e normal acum. Ei intra doar in normalitate cu SSD (asta o sa fie diferenta mare), dar cu un SSD super ieftin, de viteza mica. Ceva sa nu-i coste prea mult, dar oricum sa se simta diferenta.
Cel mai probabil vor impune tuturor dev-ilor sa encodeze in asa fel jocul, incat toate fisierele cu assets sa fie mai mari de x GB, tocmai ca sa faciliteze citirea. Pentru ca, repet, degeaba ai SSD care citeste cu 6GB/s daca ai fisiere de 5MB si trebuie sa citeasca 500 de fisiere odata - o sa stai tot 20s la un loading simplu.
Spider-Man nu au zis ca a fost optimizat, ci portat. Adica nu s-au bagat sa-i modifice fisierele din spate, doar l-au facut sa mearga pe alt hardware decat PS4, Iar diferenta e data tocmai de diferenta dintre HDD 5400rpm vs SSD (de la DF "Cerny gave the example of a 0.8 second loading time, compared to 15 seconds, when tested on Marvel's Spider-Man. Digital Foundry believes it could be GDDR6 at 448GB/s (possibly 512GB/s)."), de aici rezulta ca acel SSD ar avea ~6GB/s read/write.
Repet. E WOW faptul ca vom avea SSD, dar mai wow este faptul ca vom avea jocurile facute/optimizate special pentru SSD. Si, again. Asta este normalitatea acum. Asa cum Full HD e normal (spre ex), desi inainte era 720p, asa si 4K o sa devina noul normal in curand si tot asa SSD este normal ca mediu de stocare.
@clopotarul - ti-am sters eu postarea. filmuletele sunt deja postate pe pagina anterioara.