Cel mai probabil PS Now se va rebrandui si-l vor lansa acum cu alt nume. PS Now nu prea prinde la public. Dar ei asta au incercat cand au bagat jocurile astea mai noi si exclusive, pentru a oferi acces celor care nu au console, sa le joace.
Iar faza cu 2 ani, nu prea s-a aplicat si nici nu se va aplica. Vezi Death Stranding care iese sub 1 an pe PC (nu streaming pe PC), sau vezi God of War sau Uncharted 4/Lost Legacy care au intrat in PS Now la 1 an. Si asta pentru ca atunci si-au relansat ei PS Now-ul.

Sony se lafaie in banii pe care i-a facut cu vanzarea de hardware + exclusivitati. Cand nu vor mai vinde hardware, nu va mai fi acelasi lucru.

Dar nu despre asta e vorba aici pe thread.

Da, Xbox Series X este cea mai puternica consola a lor si e posibil ca din anumite puncte de vedere sa fie putin mai puternica PS5, dar totul tine de cum sunt optimizate jocurile. Stii foarte bine cum era previous gen cu jocurile multiplatform care rulau mai bine pe X360 desi PS3 era clar mai puternica.

La mine oricum e clar, imi voi lua ambele console, PS5 prima data (pt ca nu mai duce PS4) si o sa mai trag cateva luni de Xbox One X. Sperand ca o sa-mi permit si nu se duce naiba economia si nu murim cu totii din cauza covid-19 - dar asta e alta discutie pentru alt thread

Eu tot astept sa vad cum vor arata jocurile true next gen, sau sa vad comparatii reale in jocurile cross gen cu ce diferente notabile sunt intre current gen si next gen, RTX on si alte nebunii.

Ma uitam la video asta si desi nu-mi place deloc de Austin si mi se pare ca nu stie sa explice in general si vorbeste numai prostii, aici arata lucruri pe care DF nu le-au aratat si explica anumite chestii mult mai bine decat DF.