Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Doom Eternal
-
Senior Member
Preorder taticule, am Control acum, Ori si Doom in backlog, daca ma supar imi iau si Sekiro ca sa nu-l termin niciodata si la cat ma joc eu 5-6 ore/saptamana sunt pregatit sa astept trecerea pandemiei
.
HAHAHAHAAAA MOFOS, o veste buna in vreme de depresie:
https://www.xboxachievements.com/gam.../achievements/
Achievement pe Xbox -> 'It's a Magic Number - Kill 666 Demons' punctat cu 67G -> in sfarsit imi voi corecta/repara si eu Gamerscorul dupa 10 ani de cataracta (Gamerscorul meu se termina mereu in '...3' sau in '...8', spre exemplu nu m-am putut bucura de un 100.000G curat, am avut 100.008G multumita lui Gabi de la Valve care s-a gandit el sa puna achievements in Orange Box punctate cu 3G).
Vai ce ma fac sa nu-l iau din greseala si pe ala cu 33G