Eu nu inteleg un lucru, de unde chestia asta cu exclusivitățile Sony sunt pe PC???!!!
Treaba este simpla, singura exclusivitate Sony din ultimii ani care ajunge pe PC este HZD, si acesta ajunge pe PC doar din motive strategice. Hulst chiar a declarat ca daca acest joc a iesit este doar pentru a arata unei mase mai mari de gameri ce pierd prin faptul ca nu dețin un PS. In plus a mai spus ca asta nu inseamna ca de acum jocurile first party vor ajunge pe Pc.
Mai apoi, nu toate jocurile sunt pe PSNow! In plus, acesta este un serviciu SONY, platit! Cand accesezi un joc de acolo, il accesezi tot prin intermediul lui Sony, este un serviciu privat ce sa poate găsi pe mai multe platforme.
Si nu in ultimul rand, jocurile second party, parteneriate, nu le mai asociați cu jocurile First party! Second party inseamna ca jocul este exclusiv pe o singura consola, insa va avea release si pe PC.

Si ca sa închei, chiar si in cazul putin probabil, in care exclusivele încep sa iasa pe Pc dupa 3-4 ani (cum este acum cazul cu HZD), trebuie sa fii nebun sa astepti atata timp pentru a juca niste minunății de jocuri!