Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Call of Duty: Warzone
-
Why so serious ?
Sincer, dupa 13 ani in care am jucat exclusiv cu controller mi-a fost foarte greu sa ma acomodez, dar am un prieten care joaca mult mai bine din controller pe Xbox. Asa ca pentru mine nu este un avantaj, acum este normalitate. Si sigur sunt multi in situatia asta si cat timp sunt suportate oficial, nu ma deranjeaza faptul ca x sau y are tina mai buna decat mine, chiar daca eram pe controller, pentru ca eu as fi decis sa joc cu controllerul.
Ideea e ca am iesit de atat de multe ori pe 2 din cauza unora care efectiv m-au impuscat prin pietre, copaci, pereti, de mi s-a luat si nici macar nu am jucat atat de multe meciuri (cred ca maxim 50).
Sincer, cred ca nici nu stiu eu de cateva ori m-a omorat vreun d-asta care ma vedea de la 3km sau unu care tragea in cer si murea unu random de pe harta, pentru ca fff rar stau dau spectate pe cine m-a omorat, pentru ca prefer sa vad ce fac coechipierii mei.