Asta cu oameni care sunt mult mai buni pe controller decat unii pe M&K am mai auzit-o, dar eu sunt de parere ca daca unul bun pe controller da peste unul bun pe M&K, cel cu periferice va castiga in 8 sau 9 din 10 dati. Majoritatea jucatorilor este average, sau chiar below, cand vine vorba de skill si este normal ca unul care joaca destul de des si de mult timp pe controller sa ii matrasasca pe aia care joaca sporadic, chiar si cu M&K care au precizie mai buna.

Pe tine nu te deranjeaza, dar pe altii da. Stii cum e, de gust. Eu sunt de parere ca iti asumi atunci cand joci cross-platform. Ceea ce as vrea sa vad, insa, ar fi si lobby-uri separate pentru cei care joaca cu M&K pe consola, dar stiu ca asta nu se va intampla niciodata pentru ca ar fi o bataie de cap in plus pentru ei.

Stii cum e cu codatii online, nu prea ai ce sa faci. Atat timp cat exista oameni care vor sa joace asa si mai sunt si site-uri care vand coduri nedetectabile, e greu sa influentezi tu cu ceva. Doar un anti-cheat system bun si...aleluia. Nu stiu daca functia de report merge pe aici, stiu ca la PUBG banau destul de multi daca ii raportai si chiar erau codati.

La naiba, erau oameni care jucau prin PGL cu wallhack si silent aim, ce asteptari sa mai ai de la niste casuali pe net?