Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 5
-
Member
Ambele console vor da maximul de performanță la exclusivități. Dacă Sony va avea mai multe din acestea bravo lor. La jocurile multi platform este discuția. Diferențe sunt între ele și va conta până la urmă cum vor decide dezvoltatorii acelor jocuri să implementeze tehnologiile adoptate de Sony, respectiv Microsoft. Teoretic , unitățile computaționale ale consolei Microsoft sunt capabile să mențină aceeași frecvență mereu la placa grafică , același lucru fiind spus și la procesor. Asta va da o stabilitate și va ușura munca devilor. Precum un PC care stă în load 100 mereu atât Cpu/Gpu. În schimb memoria e gândită altfel întrucât nu are lățimea de bandă simetrică. Folosește doar 10gb în maximul ratei de transfer iar ssd-ul este mai lent , fiind unul de gen 3.0. Xbox de data asta au mers pe safe zone. E cel mai comparabil cu un PC. Sony însă face ceva puțin riscant dar cu posibilitatea de a da rezultate spectaculoase dacă este bine pusă la punct implementarea. Folosește frecvențe variabile dar memorie cu lățime de bandă constantă în toți cei 16gb unificați iar ssd-ul este ceva custom next gen 4.0 deci mult superior. Sony de asemenea are tehnologii pe care nu le are Microsoft și invers. Sunt convins că în studio-urile ce vor dezvolta exclusivități Sony , se vor folosi la maxim de arhitectura consolei să scoată ceva cu totul și cu totul deosebit. Cel mai interesant aspect la consola Sony este că folosește practic toate componentele custom tweaked și care sunt menite să lucreze în tandem pe un singur board. Asta va rezulta într-un design care oferă acel mod Boost. Microsoft are configurație north bridge si south bridge iar ssd este de viteză mai mică. Deci vor excela în procesare și output grafic (framerate) dar sunt in urmă la memorie și ssd deci necesita un anume fel de gandire a jocului dpdv game tehnical design. Sony le-a modificat pe toate piesele întrucât să jongleze informațiile instant și să modifice și frecvențele la procesor și video ca să obțină un rezultat superior. Nu știu dacă explic eu bine aici. Deci ideea de bază e că ambele sunt extrem de puternice. Nu pot fi măsurate și comparate una cu cealaltă în mod obiectiv fiindcă folosesc concepte diferite chiar daca arhitectura de bază e una comună. Vom avea rezultate spectaculoase de la ambele dar depinde cum sunt puse în valoare de către dezvoltatori. În teorie , e nevoie de mai mult de muncă la dezvoltarea unui joc dar ar putea fi superior pe PlayStation fiindcă practic informațiile vor putea fi încărcate aproape instant , atât texturi grafice cât și detalii de nivel. Deci chiar dacă procesorul e puțin mai lent sau placa video are mai puține unități computaționale , diferența o face modul cum ele accesează informația de pe ram si ssd. Cred că am vorbit prea mult. Ce trebuie părerea mea să înțelegem este că Sony încearcă ceva inovator pe când Microsoft merge pe ceva asemănător PC.
Sent from my Phone 2 using Tapatalk