Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Da. Dar noi nu avem de unde sa stim daca e oficial sau nu pana nu anunta ei, nu?

Si atunci, cu ce e diferit un leak de un zvon, daca ambele sunt confirmate sau infirmate in momentul anuntului oficial?

Plus de asta eu nu am zis ca termenul leak inseamna acelasi lucru cu termenul zvon. Am zis exact ce zic si mai sus, ca ambele sunt egale pana nu aflam informatia oficiala.

Dar e ok. Zvon it is. Minciuni. Hate. Troll. Acum puteti sa dormiti linistiti?
Leak = informatie REALA scapata (intionat sa nu)de o persoana implicata in proiectul (sau cum vrei sa-i spui) respectiv.
Zvon = informatie care poate fi FALSA sau REALA.Diferenta e ca si atunci cand e reala, este mult modificata.De ex. vine Cutare care e implicat in realizarea unei console de jocuri si spune : "S-ar putea ar sa aiba 8 procesoare.Gogu' aude si îi zice unui alt gogu', dar mai misto, sa sune mai bine.Si asa aude toata lumea o informatie care de multe ori e prea de deplasata de realitate.Ala e zvon, nu stii sigur daca e real sau nu.
Apoi mai e "zvonul" ala care de fapt nu e zvon.Sa zicem ca e asa : Aseara am visat ca PS5 o sa aiba racire de rahat ca la PS4. Dimineata, ma pun repede si scriu pe net.
Si uite-asa se cearta prostii (noi) si trollul nu mai poate de ras.