#Dant3 -> Posibil...
Lucrand in industria asta niste ani (pe cand tanar eram si 41 cutreieram), nu vad cum poti lucra la development & testing-ul unui joc de acasa.
Nu vad, cu toata tehnologia, cu toate posibilitatile de meeting si share screens si all that bull****. Nu vad cum...
Iti trebuie dev kit cu tine acasa, iti trebuie niste tool-uri, ai nevoie ca fiecare om sa aiba laptop ca nu-si pot cara tower-urile de la munca toti, ai nevoie sa stai cu biciu' pe ei de multe ori pentru ca altfel o ard dubios si scade calitatea ... etc... sunt multe constrains.

Cred ca in perioada asta cand nu e clar daca iesim afara in mai sau in octombrie (tinand cont ca mor oameni carora le vine testul pozitiv la 2 zile dupa ce au murit, cred ca mai degraba in octombrie, 'if any'), mai toata lumea care moare de foame in industrie pastreaza un optimism din asta perfid si fals pentru ca vrea sa isi umple conturile cu bani din preorders pentru ca apoi sa zica 'sorry-covid'.

Nu spun ca asa va fi in toata cazurile dar sincer, stiu ce inseamna 'facerea' unui joc de la A la Z ca si lifespan, si chiar nu vad cum mai lucreaza ei la joc eficient de acasa.
Am bold-uit eficient pentru ca a scoate o mizerie plina de buguri e usor dar nu asta e ideea...